Trinxat de la Cerdanya

2 pensamientos en “Trinxat de la Cerdanya

  1. Oh, Sylvia…és un dels meus plats favorits!!!! M’encanta el trinxat. De tota manera a mi m’agrada molt també aprofitan’t els restos de la col de l’escudella i la patata que ha sobrat…com el tipic plat del dia seguent.
    Tambè jo, si el faig des de l’inici m’agrada més fer la patata i la col al vapor…així conserven molt més els seus “nutirients”…manies…però ES UN PLAT GENIAL, ECONOMIC i molt, molt bo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s